ERTAYLAN İLKOKULU

WEB https://ertaylanilkokulu.meb.k12.tr
Adres : CUMHURİYET MAH. KARACAOĞLAN CAD. NO: 9 İÇ KAPI NO: 2 PAMUKOVA / SAKARYA
VİZYON : Milli eğitim temel kanunu ve mevzuat çerçevesinde verilen imkân ve yetkileri, çevrenin birikimleri ve katkılarıyla; Planlı, programlı, etkin ve adil bir şekilde görev alanımızda yaşayan halkımızın yararına kullanmak, Eğitimde sürekli yenileşme ve gelişmeyi sağlamak.
MİSYON : Vatanını, milletini, devletini, bayrağını ve dinini seven; yapıcı, sahip olduğu kültürel değerlerin farkında olan, üstün meziyetli, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, yeniliklere açık her zaman gelişen ve yenileşen, yeni bilgiler üretebilen, etkileyici projeler hazırlayan, üstün vasıflı insanlar yetiştiren model bir kurum olmak
BAŞARILAR : Sağlık Dostu Okul Projesi Roman Öğrencilerle Birlikte Hep Birlikte Projesi Ertaylana DEVAM Koşa Koşa Emekler Gitmez Boşa Projesi Hayırseverlerin Katkılarıyla Konteyner Z-Kütüphane Projesi okulumuzda uygulandı.

Kütüphane Kitap Sayısı :2010
Isınma : Doğal gaz.
Servis : Yok
Ulaşım : İlçe içi Dolmuşlar okulun 50 mt yakınından geçmektedir.
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 650 mt
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Sağlık Dostu Okul Projesi Roman Öğrencilerle Birlikte Hep Birlikte Projesi Ertaylana DEVAM Koşa Koşa Emekler Gitmez Boşa Projeleri okulumuzda uygulandı.